Vijverpret

vijverpret-avondDe vogels fluiten in de omringende bossen en de vissen zwemmen rustig door het water. Wat een heerlijk vreedzaam gezicht in de vroege ochtend aan de vijver als de zon over het water schittert. In de middag veranderd de vijver in een waar spektakel met geweldige waterspelen voor jong en oud waarbij iedereen zich vermaakt. Er wordt over het water gelopen in enorme ballen, gevaren in minibootjes en vanaf de oever worden drijvende golfballen op het water geslagen. Aan het einde van de dag keert de rust weer terug om de dag ontspannen af te sluiten terwijl de ondergaande zon het water weer prachtig opkleurt.

Activiteitenvijverpret_ball en arrangementen

Wie heeft er nou nooit gedroomd om over het water te kunnen lopen?

Met vijverpret is het mogelijk om alleen in een enorme opgeblazen strandbal over het water te lopen of met een aantal mensen tegelijk in het opblaasbare hamsterrad!

En wat dacht je van een ontspannen rondje rond de vijver varen in je eigen minibootje of voor de kleintjes gezellig samen met papa of mama.

Deze waterattracties op een prachtig aangelegde vijver bieden gegarandeerd veel plezier voor jong en oud. Voor de echte fanatiekelingen is er een arrangement om een ware vijverrace te spelen. Want welk team krijgt zijn eendjes het snelst weer terug aan wal?

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van onze arrangementen