Slits plantsoen

Na vele ideeën en tekeningen is begin 2011 gestart met het uitgraven van een prachtige grote vijver. Om het plaatje compleet te maken is een pad rondom de vijver aangelegd en zijn er verschillende struiken en bomen geplant. Om iedereen de gelegenheid te geven van dit prachtig stukje natuur te genieten zijn blokhutten geplaatst met toiletten en is er een zitgelegenheid met koffie en versnaperingen direct aan de vijver. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen dus plan gerust een fietsroute langs deze prachtige vijver of als start- finishpunt en kom genieten van de rust aan het water.

De volgende fietsroutes lopen langs het Slits plantsoen: Mortels Ommetje, Boerenbonds route en knooppunt 53 van de ANWB fietsroute regio Eindhoven.

Op de vlonder rondom de blokhut aan het water staan diverse picknick tafels voor een heerlijke lunch aan het water.  En wanneer het weer niet helemaal meezit kunt u in de blokhut aan tafel schuilen tot de bui voorbij is.

 

 

 

 

 


Oplaadpunt

Slits plantsoen is gevestigd langs een aantal prachtige fietsroutes. Er zijn 6 oplaadpunten voor elektrische fietsen, zodat na een langere pauze, zowel u als uw fiets, beide weer helemaal klaar zijn om uw weg te vervolgen.

Slits plantsoen is voorzien van toiletten. Ideaal als u een lange route fietst of aan de wandel bent.