Arrangementen

Voor een halve of hele dag plezier aan onze prachtige vijver hebben we een aantal arrangementen beschikbaar welke tevens in combinatie mogelijk zijn. Voor boekingen of prijs opvraag van combinaties of kleinere groepen neem contact met ons op.

Vijverpret 

Kom eens proberen een stukje te lopen over het water in onze grote opblaasbare waterbal. Je kunt ook in het opgeblazen hamsterrad waar jong en oud samen over het water kunnen. Met de minibootjes kan een ontspannen tochtje over het water gemaakt worden of een race gespeeld.

– Waterbal
– Hamsterrad
– Minibootjes

Duur 2 uur, € 15,- p.p. minimaal 20 personen

[rlslider id=28]


Vijverrace

Voor een echte strijd op het water is de vijverrace een leuke en actieve manier om te kijken welk team het best is op het water. Welk team is het snelst maar is het team ook precies genoeg voor het watergolf?


– Eendjes estafette
– Watergolf
– Ballenrace

Duur 2 uur, € 12,50 p.p. minimaal 20 personen

[rlslider id=50]


IJver aan de vijver

 

Voor een leuke dag met spellen vol variatie rondom de vijver ga je voor het ‘ijver aan de vijver’ arrangement. Niets is te gek, spellen voor jong en oud, snel of slim, behendig of sterk… je hebt het allemaal nodig om met jou team voor de winst te gaan.
– Communiceren op afstand
– Mega Jenga
– Eendjes estafette
– en nog vele andere teamspelen

Duur 2 uur voor € 12,50 of 3 uur, € 17,50 p.p. minimaal 20 personen.

[rlslider id=51]


Kinderfeestjes

Dinsdag/Woensdag/Donderdag

Een verjaardag om nooit te vergeten met het kinderfeest arrangement bij Vijverpret. Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de vijver en loop in de waterbal op het water, race over het water in de minibootjes en speel een lekker potje watergolf.


– Waterbal
– Eendjes estafette
– Watergolf

Duur 2 uur € 8,- p.p. vanaf € 100,-

[rlslider id=52]